Circ Cric de Tortoll Poltrona en la seva Gira Transpirinenca 2024

El Circ Cric de Tortoll Poltrona arriba a Ribes de Freser en la seva Gira Transpirinenca 2024, portant un espectacle ple de màgia i diversió per a tota la família.  El circ estarà instal·lat al costat de la Font de la Caterineta.

Amb les següents actuacions:

Què bèstia!

Estimular les emocions i provocar sensacions amb el riure com a vehicle. Tres pallassos, tres exponents de la condició humana que ens posen de relleu la joia d’aquest instant de consciència còsmica que anomenem vida – Tortell Poltrona

El pallasso d’avui amb l’essència del pallasso de sempre
Un garbuix de propostes amb petjada pròpia
Emocions i sentit de l’humor per a tota la família!
Els pallassos de tota la vida que mai no passaran de moda

  • Divendres 9 d’agost, de 20:00 a 21:15 hores
  • Diumenge 11 d’agost de 20:00 a 21:15 hores

Clica aquí per comprar les teves entrades

 

Poltrona Troupe

A mena de Cabaret de  variétés, un espectacle amb tots els membres de la família, els números emblemàtics de Tortell Poltrona, combinats amb els de la resta de la troupe.

Aplega un combinat d’entrades de tots els embarcats en aquesta aventura. 

Des de El Chespir de la Srta. Titat i en Tortell, a les Carioques de la Petita Lu, passant pel Tigre de Paraty de Boris Ribas, els ganivets d’en Sir Joan… i per descomptat, els “clàssics” d’en Tortell, el número del micròfon o la Puça Orzowei…

Un espai on tindran cabuda els amics artistes que ens visitin.

  • Dissabte 10 d’agost, de 20:00 a 21:15 hores

Clica aquí per comprar les teves entrades. 

 

Històries de la Petita Lu

Els petits sempre han somiat en fer com els seus pares i la Petita Lu, nascuda al si d’una família de circ, sempre ha volgut ser la directora del seu propi circ, un circ on l’estrella de la pista sigui la imaginació. Explica les seves històries, els presenta als seus artistes internacionals i als amics que viatgen amb ella, captivant als més petits. Tots podem ser artífexs del nostre circ!

La pallassa més jove del Cric, que ja és un referent per a molts dels nostres infants ens porta un petit viatge pelseu imaginari tot descobrint els jocs, les cançons i els  amics que ha anat fent durant les gires i aventures al circ.

Un espectacle de petit format que pretén explorar el vincle que té aquesta pallassa amb la ingenuïtat i curiositat dels més menuts.

Amb la col·laboració de la Cia Girovago e Rondella (Itàlia)

  • Dissabte 10 d’agost de 10:00 a 11:40 hores
  • Diumenge 11 d’agost de 10:00 a 11:40 hores

Clica aquí per comprar les teves entrades.

 

No us perdeu aquesta oportunitat única de gaudir d’un dels circs més estimats de Catalunya, que aterra a Ribes de Freser per captivar el cor de tots els assistents.