Consulta les afectacions a Ribes de Freser pel coronavirus

L’Ajuntament de Ribes de Freser ha aprovat per decret d’alcaldia de data 12 de març de 2020 un seguit de mesures preventives i de protecció per evitar la propagació i prevenir el contagi del COVID-19. Aquestes mesures s’aplicaran durant quinze dies, del 13 al 27 de març (ambdós inclosos), període que pot ser prorrogat en funció de l’evolució del contagi del coronavirus.

Des de l’Ajuntament es demana als ribatans i ribatanes calma i serenor, atès que ni a Ribes ni a la comarca s’ha detectat cap cas de coronavirus. Així mateix, es recomana seguir els consells del #canalsalut, consultar el web canalsalut.gencat.cat i, davant de qualsevol sospita, trucar al 061.

Mesures preventives

– Equipaments esportius: es procedeix a tancar els equipaments municipals i en conseqüència l’anul·lació de les activitats que hi havia programades: pavelló i zona esportiva.

– Equipaments culturals: es procedeix a tancar els equipaments municipals i en conseqüència l’anul•lació de les activitats que hi havia programades: biblioteca, casal de cultura i cinema.

– Equipaments de gent gran: es procedeix a tancar el casal d’avis. Els serveis de la Residència Municipal per a la Gent Gran es veuran afectats segons el protocol de precaució aprovat per l’empresa pública SUMAR.

– Escola bressol: seguint el mateix criteri que els centres educatius del municipi que depenen del Departament d’Educació, l’escola bressol suspendrà el servei.

– S’anul·len totes les activitats previstes a realitzar a la via pública, així com el mercat setmanal.

– S’aplicaran les mesures preventives d’higiene a les oficines d’atenció al ciutadà i a l’oficina de turisme. Es recomana la realització de tràmits en línia sempre que sigui possible (ajribesdefreser.cat) i atenció telefònica en cas de dubtes al 972 72 71 84.

 

Descarrega’t aquí el decret aprovat per l’Ajuntament