Els Reis d’Orient a Ribes

Dimecres dia 5 de gener

SSMM els Reis de l’Orient rebran en audiència a tots els nens i nenes de Ribes, el dimecres dia 5 de gener de 18 a 20 hores, a la Plaça del Pavelló Municipal d’Esports.

Per accedir a la recepció de SSMM els Reis d’Orient no cal reserva prèvia en aquesta ocasió, però si que caldrà fer ús de mascareta en tot moment.

En acabar, la recepció Reial, SSMM els Reis de l’Orient faran una cavalcalda amb les seves carrosses per tots els carrers de Ribes. Us animem a sortir a rebre’ls als balcons i portals.

A partir de les 20:00 hores, els patges reials visitaran els nuclis de Bruguera, Ventolà, Batet i Ribes Altes.

Informacions importants en relació a la visita dels Reis de l’Orient a Ribes:

Els Secretaris de SSMM els Reis de l’Orient han comunicat a l’ajuntament de Ribes, que SSMM els Reis de l’Orient volen conèixer quins nens i nenes estan confinats o en quarantena perquè els hi tenen preparada una sorpresa. És per això que demanen els pares o tutors dels nens i nenes confinats que es posin en contacte amb l’Alcaldia de l’ajuntament de Ribes, enviant un mail a alcaldiaribes@ajribesdefreser.cat o enviant un missatge al Ribes Informa (639382298).

Malgrat que són màgics, els Reis de l’Orient i la comitiva reial, han volgut donar exemple i es sotmetran a un test d’antígens tan bon punt arribin a Ribes.

Que la màgia de la Nit de Reis us acompanyi un any més!.