Ja has recollit el distintiu per aparcar gratuïtament a l’àrea de residents?

La vigència del distintiu és de 2 anys i el requisit per sol·licitar-lo és que el propietari del vehicle estigui empadronat al municipi i que pagui l’impost de circulació a Ribes.

L’Ajuntament de Ribes de Freser ha posat a disposició de tots els veïns i veïnes els distintius per poder estacionar a l’àrea de residents de forma gratuïta. Aquests distintius, amb vigència per als anys 2020 i 2021, els pot sol·licitar qualsevol propietari d’un vehicle que estigui empadronat i pagui l’impost de circulació al municipi.

Totes les persones que estiguin en possessió d’aquest distintiu podran aparcar gratuïtament a l’àrea de residents, senyalitzada de color verd, de dilluns a divendres 8 a 20h. Fora d’aquest horari l’estacionament és lliure. Els vehicles de les persones residents han de tenir col·locat aquest distintiu a la part dreta inferior del parabrisa davanter per tal que sigui visible des de fora, especialment el lloc on consta la matrícula del vehicle.

Totes aquelles persones que tinguin dubtes o consultes poden posar-se en contacte amb la Policia Municipal o amb el Servei d’Atenció Ciutadana (telèfon: 972 727 184).