Ribes de Freser fa un pas important cap a la sostenibilitat i la mobilitat elèctrica!

Gràcies a l’esforç conjunt de l’empresa LERSA i l’Ajuntament de Ribes de Freser, hem posat en funcionament dos dels quatre carregadors per a vehicles elèctrics, marcant un pas més cap a la sostenibilitat i la promoció de la mobilitat neta.


Els punts de recàrrega del Passeig Àngel Guimerà i el Passeig de Rigard han començat a donar servei, oferint càrrega ràpida (50kW) i semi ràpida (22kW) amb capacitat per a dos vehicles simultanis en cada ubicació. Una iniciativa que ens acosta a un futur més verd i connectat.


Aquests nous punts se sumen a l’estació de Ribes Vila, ampliant la xarxa de recàrrega a 8 places públiques de pagament per a vehicles elèctrics al nostre municipi. 


Des de l’Ajuntament, encoratgem a tots els residents i visitants a fer ús d’aquestes noves instal·lacions, les quals representen un pas endavant en el nostre compromís col·lectiu cap a una mobilitat més sostenible.

A través d’aquestes accions, Ribes de Freser reafirma el seu compromís amb la protecció del medi ambient i l’avanç cap a un futur més sostenible i respectuós amb l’entorn.