Personalitzar les preferències de consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar de manera eficient i realitzar determinades funcions. A continuació, trobaràs informació detallada sobre totes les cookies segons cada categoria de consentiment.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador, ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.... 

Sempre actiu

Les cookies necessàries són crucials per a les funcions bàsiques del lloc web i el lloc web no funcionarà de la manera prevista sense elles. Aquestes cookies no emmagatzemen cap dada d’identificació personal.

No hi ha cookies per mostrar

Les cookies funcionals ajuden a realitzar determinades funcionalitats com compartir el contingut del lloc web a les plataformes de xarxes socials, recopilar comentaris i altres funcions de tercers.

No hi ha cookies per mostrar

Les cookies analítiques s’utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font de trànsit, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Les galetes de rendiment s’utilitzen per comprendre i analitzar els índexs de rendiment clau del lloc web que ajuden a oferir una millor experiència d’usuari als visitants.

No hi ha cookies per mostrar

Les galetes publicitàries s’utilitzen per oferir als visitants anuncis personalitzats en funció de les pàgines que van visitar abans i analitzar l’eficàcia de la campanya publicitària.

No hi ha cookies per mostrar

Posada a punt del Sortidor

IMG_2502A finals de maig i principis de juny, la Fundació MAP va realitzar unes actuacions de jardineria a la font noucentista, coneguda popularment com el Sortidor (caracteritzada per l’enjardinament d’una pèrgola amb brollador) i que va ser projectada per l’arquitecte municipal Josep Danès durant la dècada dels anys 30 i 40 conjuntament amb tota una sèrie de millores urbanes encara avui visibles.

Aquestes tasques han consistit en una posada a punt de l’entorn i que s’han basat en la sembra de més de 50 arbusts, s’ha cavat tot de nou, s’ha afegit substrat de plantació i s’han refet tots els parterres. També s’han col.locat plantes aromàtiques com espígol, romaní i santolina i 20 boixos sota la pèrgola.