Revetlla de St. Joan

Dimecres dia 23 de juny:

A les 14:00 hores, Sortida des de Ribes per anar a buscar la Flama del Canigó amb el Club Pirinenc l’Esquella i voluntaris.

A les 19:00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, arribada de la Flama del Canigó i acte institucional.

A les 22:00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, la llegenda de les encantades i el clavell groc, i tot seguit, correfoc fins al Pavelló d’Esports de Ribes de Freser, encesa de la foguera i coca i cava per a tothom.

Dijous 24 de juny:

Concerts a la Plaça del Mercat

A les 12:00 hores, Marina Prat Duo
A les 16:00 hores, Mount Sound
A les 18:00 hores, The Taffaners
A les 20:00 hores, N’Rock-Cat
A les 22:00 hores, La Corda Fluixa

Organitza: Comissió de Festes de Ribes, Colla de Drac i Diables de la Vall de Ribes, Teatre d’Emergència, l’Esquella Club Pirinenc i l’Ajuntament de Ribes de Freser.

Revetlla segura: http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/mes_consells_dautoproteccio/revetlles/

A foc lent: Pel que fa a joves i infants i la manipulació correcta del material pirotècnic, s’ha programat la representació de l’obra de teatre A foc lent el dimecres 9 de juny a les 11 hores. Les escoles i tothom que hi estigui interessat podrà accedir a la retransmissió en línia (streaming) a través del canal Youtube del Departament d’Interior a la web interior.gencat.cat/revetllaescola. Posteriorment, l’obra estarà disponible a la mateixa web per projectar-la segons cada agenda escolar. L’obra està pensada per a escoles i entitats de lleure i qualsevol altra que treballi amb joves