Catorzena edició dels Premis Líders 2023

Divendres 23 de febrer de 2024

Ahir Ripoll va acollir la catorzena edició dels Premis Líders 2023, organitzats pel Grup Corisa. Volem expressar la nostra més sincera enhorabona per aquesta nova edició que, any rere any, continua celebrant i reconeixent els líders de la nostra Comarca. 

En aquesta especial ocasió, Ribes va estar guardonada amb el premi al Ripollès de l’any, Pep Rosell i Comelles. La seva contribució ha estat clau per al lideratge i l’èxit de les fires ramaderes de la comarca, especialment la Fira de la Vall de Ribes i la Vaca Bruna dels Pirineus, convertint-se en un esdeveniment sense igual a Catalunya. 

La passió i el treball altruista de Pep han transcendit més enllà, sent una figura indispensable també en la cooperativa de Vallfogona de Ripollès i en la preservació del Ball del Roser de Vallfogona. La seva dedicació a la vida social, cultural i política de la Vall de Ribes no ha passat desapercebuda.

Tal com va expressar l’alcaldessa Mònica Sanjaume en l’acte: “Gràcies Pep per poder treballar conjuntament per fer reviure aquesta Festa que estimes tant que és la nostra Fira del Bestiar“.

Des de l’Ajuntament de Ribes i en nom de tots els ribatans, ens sentim immensament orgullosos de la teva trajectòria i d’aquest premi que reconeix la teva incansable tasca. La teva dedicació no només enriqueix la nostra comunitat, sinó que també inspira a tots a seguir els teus passos de compromís i passió.

Felicitem també als altres representants de Ribes que optaven a premi. En la categoria de Premi Joan Vilalta, empreses i indústria, aplaudim l’empresa Max Plàstic, i en la categoria de Projecció cultural i popular, ens enorgulleix l’Esbart Eudald Coma. Ens sentim molt orgullosos dels nostres vilatans i confiem que l’any vinent, en la pròxima edició, tornarem a ser-hi presents.

Junts seguim fent gran la nostra vila!