Jornades Europees del Patrimoni

L’Ajuntament de Ribes de Freser organitza per desena vegada les Jornades Europees del Patrimoni el proper dissabte 27 de setembre amb la finalitat de voler donar a conèixer un any més, el patrimoni local mitjançant la seva arquitectura i la seva història.

Aquest any les jornades consistiran en una visita guiada a l’ermita de sant Antoni i al seu entorn. L’objecte de l’activitat és difondre els valors culturals, naturals i paisatgístics  d’aquest indret emblemàtic ben conegut per la població de Ribes. El guiatge anirà a càrrec de Miquel Sitjar i Serra, guia turístic oficial i docent del Camp d’Aprenentatge del Ripollès a Planoles.

La visita començarà a les 12h des de St. Antoni mateix.  Recordem que a l’ermita s’hi pot accedir a peu des del camí que surt des de Ribes de Freser (temps de pujada entre 30’ – 40’) o amb cotxe per la Carretera de Campelles.

Així doncs, Ribes de Freser tornarà a contribuir en la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya que enguany ja compta amb la participació de 237 municipis i amb la realització de més de 370 activitats fent d’aquest cap de setmana tota una jornada festiva amb la màxima creativitat cultural possible i que ajuda a revitalitzar la identitat dels pobles.

Aquesta iniciativa a Catalunya s’organitza per part del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i compta amb el suport de l’Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Institut Ramon Muntaner.