Mesures per prevenir el coronavirus a l’Ajuntament de Ribes de Freser

A partir d’avui, 16 de març, i fins que no se superi la crisi sanitària que està provocant la propagació del covid-19, l’Ajuntament de Ribes de Freser ha decidit prendre les següents mesures.

L’Ajuntament treballarà a porta tancada, pel que cap usuari podrà accedir-hi per fer-hi cap tràmit o consulta. L’atenció telefònica estarà garantida de 8 a 15h trucant al 972 72 71 84. Fora de l’horari anteriorment indicat, i només per temes relacionats amb el coronavirus, els veïns i veïnes podran trucar al 639 38 22 98.

Des de l’Ajuntament es vol agrair la ingent tasca del personal sanitari, d’emergències i tots els serveis que vetllen per evitar el contagi. També la tasca de l’OAC, la brigada municipal, el personal de neteja, i la Policia Local, que no s’aturen. Alhora cal donar les gràcies als comerços i establiments que han complert amb el tancament decretat, i a aquells que treballen pel benestar de tots subministrant aliments i medicaments tot aplicant les mesures de seguretat pertinents. Finalment, cal donar les gràcies a l’allau de voluntaris que s’han ofert a col·laborar amb els que més ho necessiten.

Per últim, des del consistori es vol apel·lar a la calma i a la serenor, agraint el civisme, la col·laboració i la responsabilitat demostrada fins al moment. Recordeu les restriccions en la mobilitat que s’han aplicat amb l’aprovació de l’Estat d’Alarma.