L’Ajuntament de Ribes es reuneix amb el cap de la línia R3 per exigir millores en el servei i les instal•lacions

La trobada, que va tenir lloc la setmana passada, va permetre a l’alcaldessa de Ribes expressar la disconformitat de l’Ajuntament amb la gestió actual, reclamar una millora de les condicions i expressar la preocupació del consistori per la voluntat d’Adif de substituir els treballadors de l’estació per màquines de venda de bitllets.

L’alcaldessa de Ribes de Freser, Mònica Santjaume, es va reunir la setmana passada amb el cap de les línies de tren R3 i R11, Emilio González, per tal de fer-li saber la disconformitat de l’Ajuntament amb la gestió realitzada per Adif.

Durant la trobada, Santjaume va expressar el malestar que hi ha al voltant de l’estat de la línia que connecta l’Hospitalet i La Tor de Carol (R3), amb parada a Ribes de Freser. La reunió també va servir per posar sobre la taula la disconformitat de l’Ajuntament amb la voluntat d’Adif de substituir els actuals treballadors de l’estació per màquines de venda de bitllets, un fet que va motivar el passat mes de gener una concentració convocada per la plataforma Pqnoensfotintren, a qui l’Ajuntament dona suport en les seves reivindicacions.

En opinió de l’alcaldessa de Ribes, “és imprescindible que el municipi tingui un servei i unes instal·lacions en condicions que facin del tren una autèntica alternativa de mobilitat, viable i sostenible, per als veïns i veïnes”. I es que, per a Mònica Santjaume, la línia de tren que passa i para a Ribes fa una funció molt important de “vertebració i interconnexió del territori”, a més de “situar-lo en el mapa de destinacions turístiques accessibles en tren”.

Durant la reunió el cap de la línia R3 va prendre nota de totes les reclamacions presentades per l’Ajuntament i es va comprometre a mantenir l’alcaldessa informada de possibles novetats futures.

Reunio R3 RibesdeFreser